Werken bij de Fuut

IMG_0885Vacature pedagogisch werker buiten-BSO

Als je van buiten zijn houdt, het leuk vindt om creatieve, sportieve en natuureducatieve activiteiten te organiseren en te begeleiden voor kinderen van 4 tot 12 jaar dan is werken bij Kinderhuis de Fuut wellicht iets voor jou. Ben je een zzp-er binnen het (kunst) educatieve werkveld dan is het werken met kinderen in de naschoolse opvang wellicht een mooie aanvulling op je portfolio.

We verwachten:
Een afgeronde opleiding: minimaal een relevante MBO-opleiding op niveau 3 of 4 en/of een HBO-opleiding als Pabo, SPH, CMV of een cultuur/ kunstzinnige, sport/lichamelijke opleiding.

Profiel:
Je werkt graag met kinderen en hebt hier ruim ervaring in. Je bent enthousiast en avontuurlijk. Je hebt kennis en ervaring of aantoonbare affiniteit met natuureducatie. Je kunt goed zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent niet bang voor een beetje regen, kou en wind. Je kan creativiteit gebruiken en hebt improvisatietalent om passende activiteiten te organiseren/uit je mouw te schudden. Je kunt je vinden in onze specifieke pedagogische visie.

Taken:
Natuureducatieve, creatieve en sportieve activiteiten voorbereiden en uitvoeren met kinderen van 4-12 jaar. Kinderen begeleiden zowel in groepsverband als op individueel niveau. Zorg dragen voor een goede sfeer en veilige omgeving voor de kinderen. Duidelijke structuur bieden aan een groep. Met humor, relativeringsvermogen, enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden contact maken met kinderen, ouders en collega’s. Feedback kunnen geven en ontvangen. Ruimte geven en aansluiten bij de behoefte en mogelijkheden van het kind.

We bieden:
Leuk, zelfstandig werk in een fijne, kleinschalige werkomgeving. Salariëring op basis van de CAO voor kinderopvang of een overeenkomst op basis van zelfstandig ondernemerschap. Werkuren: 13.30 tot 18.30, op maandag, dinsdag en donderdag.

Reacties en meer informatie:
Mail je motivatie met CV aan info@kinderhuisdefuut.nl Telefoon: 06 41204534. Heb je vragen? Mail of bel gerust.

%d bloggers liken dit: