Ons team

Kinderhuis de Fuut is een kleine organisatie. We willen dat ouders en kinderen zich echt thuis voelen. Dat doen we door middel van korte lijnen, een ‘iedereen kent iedereen’ beleid en bijvoorbeeld onze aanschuiftafel avonden.

Wij werken met een gemotiveerd team, mensen die naast een pedagogische, educatieve achtergrond ook een eigen specialisatie hebben op het gebied van kunst, theater, sport en spel etc.

Gaston Hasenack Initiatiefnemer en eigenaar Kinderhuis de Fuut, vader van twee kinderen. Muzikant en sociaal pedagogisch werker met een grote passie voor de natuur en buitenspel. Gaston gaat vooral op stap met de ‘Grote Futen’ waarbij hij een oog heeft voor de beste boomhutplekken en jutterstrandjes. De gitaar gaat mee voor rond het kampvuur!

Nina van der Hoek Mede-initiatiefnemer, eigenaar en regeltante bij Kinderhuis de Fuut. Moeder van twee kinderen. Nina werkt vooral achter de schermen, je kunt bij haar terecht voor vragen, aanmeldingen, planning etc etc. Naast haar werk voor de Fuut houdt Nina zich bezig met haar eigen praktijk voor begeleiding en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Mirjam Reith Mirjam is moeder van 3 kinderen. Buiten zoekt zij samen met de zilver- of grote futen de mooiste locaties voor allerlei fantasiespellen. Maar Mirjam is ook een creatieve duizendpoot met een talent voor kledingontwerpen. Naast haar middagen bij de Fuut organiseert zij met Mir Hip Workshops allerlei lessen, workshops en kinderfeestjes.

Anouk van Sante Na het afronden van haar SPW opleiding in Den Bosch, heeft Anouk voornamelijk gewerkt als woongroep-begeleider in de gehandicapten zorg.  Ze houdt er van veel buiten te zijn; wandelen, varen, zeilen, kamperen, buiten koken etc etc.

Tineke van der Stelt is moeder van twee kinderen. Ze gaf jarenlang tekenles aan middelbare scholieren en yogales aan volwassenen. Tegenwoordig illustreert ze kinderboeken en werkt ze als invaller bij de Fuut. Creativiteit, natuurbeleving, spelen, aandacht hebben voor details maar daarbij het geheel niet uit het oog verliezen, dat zijn de kwaliteiten die Tineke inbrengt.

Jellina Dollé Jellina is moeder van twee kinderen. Na een loopbaan binnen het commerciële werkveld besloot Jellina om haar carrière een draai te geven. Ze koos voor haar passie; werken met kinderen. Na een opleiding kindercoaching en kinderyoga startte ze de opleiding sociaal pedagogisch werk en kwam direct bij ons terecht voor een stageplek. En daarna is ze gelukkig gebleven!

Sarah Romijn
Sarah combineert ze haar achtergrond in kunstzinnige begeleiding met spelen en ontdekken in de natuur. Net als creatief bezig zijn geeft vrij spel in de natuur een stromende flow waardoor kinderen kunnen ontspannen en in contact komen met zichzelf.

Ines Kieboom Na haar opleiding culturele en maatschappelijke vorming is Ines bij de Fuut terecht gekomen. Eerder gaf zij ski-lessen en korfbaltrainingen aan kinderen en deed activiteitenbegeleiding. Ines houdt van actie en buiten zijn en neemt de kinderen graag mee in divers spel.

Vaste invallers Naast onze vaste begeleiders zijn er een aantal SuperFuten die klaar staan om waar nodig aan te vulllen of in te vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s