Ons team

Kinderhuis de Fuut is een kleine organisatie. We willen dat ouders en kinderen zich echt thuis voelen. Dat doen we door middel van korte lijnen, een ‘iedereen kent iedereen’ beleid en bijvoorbeeld onze aanschuiftafel avonden.

Wij werken met een gemotiveerd team, mensen die naast een pedagogische, educatieve achtergrond ook een eigen specialisatie hebben op het gebied van kunst, theater, sport en spel etc.

In 2011 zijn Gaston Hasenack en Nina van der Hoek gestart met de Fuut. Inmiddels is Nina doorgegroeid naar andere bezigheden, maar onder de bezielende leiding van Gaston blijft de Fuut kinderen ontvangen vanuit een duidelijke missie. Ruimte bieden aan scharrelkinderen! In de loop van de jaren is ons team gegroeid met mensen die precies vanwege die missie zich bij ons voegden. steeds weer werken we met een team begeleiders die vanuit passie werken. Anouk, Sabrina, Leontien, Nancy, Marleen, Mike en Marianne zijn onze vaste gezichten in de groepen. Achter de schermen werkt Carmen. We worden regelmatig ondersteund door onze vaste invaller Gaston.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: