4 weken komen kennismaken? Dat kan!

Voor wie iets vaker wil komen om te ervaren of onze natuur-bso iets voor je is hebben we een vrijdagmiddag pakketje samengesteld. Je komt 4 weken op vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.30 en doet mee met onze groep. Kinderhuis de Fuut haalt je op uit school om 12.00 uur waarna we samen lunchen op onze locatie Het Nest of direct (bij mooi weer) gaan picknicken buiten.

Daarna volgt ons Fuutprogramma waarbij we afwisselende sportieve, creatieve en natuur educatieve activiteiten doen op een van de vele mooie natuurplekken in Culemborg. Er wordt natuurlijk ook gewoon  veel vrij gespeeld. Om 14.30 ga je weer naar huis, je kunt opgehaald worden bij Het Nest, Jan van Riebeeckstraat 9. Als je het leuk vind mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Vind je het de eerste keer wat spannend, dan neem je een van je ouders mee!

Direct opgeven of meer informatie? Stuur even een mailtje of bel. Deze 4 vrijdagmiddagen zijn gratis. Vergeet je laarzen niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: