Een heerlijke zomer!

Het was een geslaagde zomer, al zeggen we het zelf.

Sarah, Esther, Mirjam, Wendy, Gaston en Marianne hebben met veel plezier hele gezellige Fuut-vakantie dagen begeleidt. We hebben veel gezien en meegemaakt. Op Facebook verschenen er steeds korte impressies en foto’s.

Van bezoekjes aan boerderij Wammes waar boerin Wilma met heel veel passie de kinderen het boerderijleven laat ontdekken tot een treinreis naar het Noordzee strand in Zandvoort. Van Shetlander Stal Lingehorst naar bekendere Lekstrandjes en de afgraving op hele warme dagen. Het bos in Amerongen, Speeltuin in Houten, Indianenkamp in de Steenwaard, Marienwaerdt, Paardenbejaardentehuis De Paardenkamp in Soest, Pakhuis vol Verhalen en nog veel meer.

We hopen dat alle kinderen een fijne tijd hebben gehad. Maandag weer naar school. We kijken er naar uit om komende week iedereen weer te zien.

Schermafbeelding 2015-09-15 om 12.35.58

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: